ANUNȚ: Concert "Danaga Live" în centrul cultural Art-Labirint

Danaga (Daniel Aga) este un muzician din Cluj, Romania cunoscut publicului pentru producțiile de pe prima compilație ‘Culese din Cartier’ editată de Subcarpați precum și albumului de debut ‘Am n-aripi’, o colecție de 17 povestiri despre alienarea omului contemporan, hipster și prea urban. Albumul, lansat în anul 2013, s-a bucurat de o primire bună de către public și a avut recenzii pozitive in revistele online Inspirationist.ro, Sub25 si Vice. De atunci a mai publicat o culegere de remixuri precum și un EP tribut Miles Davis și Donald Byrd (doi dintre trompetiștii sai preferați), toate putând fi descărcate pe site-ul danaga.bandcamp.com. 


Muzica sa este o imbinare de mai multe genuri, de la electronica la jazz, hip hop sau house, cu influente din folclorul romanesc si cel international, iar seturile sale includ atat elemente electronice (sintetizatoare, efecte) cat si acustice (fluiere, chitara) sau live sampling.

A fost prezent pe scenele unor festivaluri importante, dintre care sunt de mentionat: Festivalul International de Folclor și Tradiții Cișmigiu, Amural - Brașov, Waha Festival, Green Sounds Festival - Herastrău, Midnight Sun - Vaeroy, Norvegia, Mekitburn - Brusells, Belgia. De asemenea a compus și mixat muzică pentru spectacole, performance-uri, animații și scurtmetraje, colaborând cu Teatrul Szigligeti din Oradea, Teatrul de stat Cluj, GroundFloor Grup - Fabrica de pensule sau CitiZenit - Arad.

Unde: centrul cultural Art-Labirint
Cind: 31 martie
Bilete: 100 pre sale, 130 în ziua evenimentului. Bilete se poate de procurat prin telefon ‎079631466, ‎079040054 sau ‎068680689.

Популярные сообщения