La Chisinau va avea loc concert de caritate "Împreună Putem Schimba Lumea"

​Pe 16 aprilie, vino la Palatul Național "Nicolae Sulac" să savurăm împreună o seară de muzică alături de invitații noștri speciali: MIHAIL, ADDA, F.CHARM, ZDOB SI ZDUB, Adrian Ursu, Catharsis, Sunstroke Project.


Muzica e o stare, ea se simte, se trăiește. Muzica poate schimba lumea, asta ne vor transmite interpreții în piesele sale.

Concertul este organizat în susținerea unei fetițe de cinci anișori cu post-cancer la ochi. Micuța a rămas fără un ochișor, iar acum necesită tratament și investigații de 2 ori în an la un interval de 4-6 luni pe parcursul a 10 ani în Turcia,costurile fiind enorme și pentru 1700 copii din 300 de familii social vulnerabile (cu grad de dizabilitate, fără părinți sau abandonați).

Locul: Palatul Național „Nicolae Sulac”
Ora: 19:00
Preț: 200-600 lei
Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/251940109053077/

MIHAIL este unul dintre cei mai sensibili și apreciați artiști ai ultimilor ani, fiind una dintre cele mai fresh și versatile apariții de pe scena muzicii actuale, care a fermecat instant publicul prin refrene pătimașe și un timbru vocal inconfundabil. Hit-ul “Mă ucide ea” - l-a adus în prim plan în fața publicului din România, iar piesa “Who You Are”, a fost remarcată și în Europa, piesa cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată și trofeul “Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot - Polonia.

ADDA este una din cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românească, apreciată atât pentru vocea ei, cât și pentru textele pe care le compune. Hituri precum "Se vede pe fața ei", "De dorul tău", "Iți arăt că pot", "Nu plânge Ana", "Fără aer" sau "Lupii" au cucerit milioane de ascultători de toate vârstele.

F.Charm, este un artist care știe exact ce simte, ce își dorește, își cunoaște valoarea artististică și nimic nu îl poate abate de la visele sale.
F.Charm a iubit muzica de copil, ascultând-o alături de tatăl său.
Cunoscut publicului grație unor hituri precum "Mama", "Nu iese fum fără foc", "Departe de tine", "30 de grade", "Cod roșu", și „Guantanamera”, cea din urmă, fiind numărul 1 al anului 2011 în Serbia.
Ambițios, romantic, inteligent, perseverent și un vizionar al lumii artistice.

Împreună putem să aducem o rază de speranță în viața acestor copii,
TU poți să schimbi lumea tristă din ochii lor!

Популярные сообщения