Anunt: Vino la Underland 2020: Wine Revolution si descopera subterane in Milestii Mici!

Ce ar putea ascunde beciurile Mileștii Mici în afară de aroma îmbătătoare de vin, mii de butoaie, răcoarea labirintitelor de piatră și decenii de istorie? Underland Wine&Music Fest este primul și unicul festival subteran al vinului și muzicii stradale din lume, care se desfășoară integral sub pământ, în legendarele crame de la Mileștii Mici și adună peste 100 de artiști.


Aici basmele se împletesc cu realitatea, minunile se întâlnesc la fiece pas, iar vinul curge gârlă mereu și muzica răsună. Artiști și cântăreți de stradă, jongleri și magicieni, statui vii, mâncare delicioasă și multe feluri de vin roșu, alb, spumant și izvar – vă așteaptă pe străzile și în piețele orașului Underland!
În fiecare patru ani, pe 29 februarie, când iarna încearcă să-și lungească durata, locuitorii orașului subteran Underland, scot cepurile de la butoaie și chefuiesc până când se așterne mult așteptata Primăvară! Această rezistență împotriva frigului și gheții se numește Revoluția Vinului și ea aduce în sufletele fiecăruia - căldură, dragoste, pace și sănătate!

Vino, pe 29 februarie 2020, la Mileștii Mici pentru a sărbători revoluționar cea de-a IV-a ediție a Underland Wine&Music Fest!

Pe mulți îi poate măcina întrebarea: De ce orașul subteran Underland și-a schimbat locația geografică? Răspundem sus și tare: Revoluția înseamnă schimbare! Schimbare spre mai bine! Din acest motiv, noi, underlandenii, în spirit revoluționar, am schimbat coordonatele noastre spre binele tuturor!

Cinci km din galeriile vinăriei Mileștii Mici se vor transforma miraculos în cinci kilometri de petreceri și muzică stradală. Ne așteaptă 10 ore de muzică, iar pe cele 3 scene ale festivalului vor cânta 30 de colective muzicale din ţară și de peste hotarele ei, în stil jazz, pop, funky, etc.

Și în 2020, oaspeții se vor bucura de cele mai diferite bucate, la cele minim 12 restaurante și terase. Ei vor putea gusta de la mâncare tradițională, până la dulciuri, cafea, vin și vin fiert.

Atenție! Primele 150 de bilete se vor vinde contra sumei de 150 de lei

Ulterior, biletele Early Bird vor disponibile la preţul de 200 de lei până la 31 decembrie.

Biletele standard vor putea fi achiziționate începând cu 1 ianurie și până în ziua evenimentului, la prețul de 250 de lei.

De cumparat bilete se poate pe iTicket.md.

Популярные сообщения